A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Україна – безпечна країна

Дата: 15.11.2019 15:50
Кількість переглядів: 126

Найдорожче для людини життя і здоров’я.  Жахлива  статистика  смертності від дорожньо-транспортного травматизму, а особливо серед дітей. Тому важливим був тиждень безпеки дорожнього руху проведений у дитячому будинку «Рідний дім» з 11 по 15 листопада 2019 року згідно Стратегії підвищення безпеки дорожнього руху в Україні.

Бесіда «Твій друг – безпечний рух», рольова гра «Подорож у Країну дорожніх знаків», з вихованцями старшої групи пізнавальна година «Вчасна допомога – врятоване життя» допомогли дітям глибше познайомитися з правилами, які допоможуть зберегти своє життя і життя інших. 14 листопада вихователями Трохимчук Л.Б. і Петелицькою В.С. проведена єдина національна година «Безпечна країна», під час якої вихованці переглянули і обговорили фільм «Небезпечна гра» і у формі конкурсно-ігрової програми «Знавці дорожнього руху» закріпили знання правил дорожнього руху і вдосконалили навички свідомої дисципліни на вулиці.

Віримо, що наші діти виростуть свідомими пішоходами, пасажирами та водіями, а Україна стане безпечною домівкою для кожного з нас!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень