A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень педагогічної майстерності у Білокамінському НВК

Дата: 20.02.2020 15:46
Кількість переглядів: 119

«Учитель живе до тих пір, поки він вчиться,
як тільки він перестає вчитися,
в ньому помирає вчитель»
К. Д. Ушинський
З 10 по 14 лютого 2020 року у Білокамінському НВК відбувся тиждень педмайстерності, тиждень новаторства вчителів, що атестуються.

Свою педагогічну майстерність у проведенні уроків продемонстрували: Чайківська Н. І., вчитель фізичної культури, Третяк Л. С., вчитель української мови і літератури. Уроки проведені вчителями були результативними, креативними, інтерактивними.

Майстер-клас із проведення природичо-математичного квесту організували Вітковська М. П. та Вітковський П. Ю., вчителі математики, Штохмал Л. М., вчитель біології. Даний методичний захід включав елементи перевернутого навчання, так як роль вчителів виконували учні, а роль учнів – вчителі.

Педагогічну майстерність у проведенні позакласних заходів продемонстрував Належитий З. М., вчитель історії. Цікаво, змістовно, весело відбувся брейн-ринг з правознавства між учнями 9 та 10 класів.

Відбулося навчання вчителів по використанню вебсервісів на уроках, яке провела Козич Н. І., вчитель фізики. Ми всі постійно вчимося. І в закладках браузера кожного вчителя мають бути перевірені сайти з освітніми ресурсами, де можна знайти щось цікаве та необхідне. Вчителі зареєструвалися та навчилися працювати на педагогічних інтернет-платформах «На урок», «Всеосвіта», «Prometheus», «Kahoot», «Kvizlet».

Метою проведення тижня було  націлити всіх учасників навчально-виховного процесу до пошуку нових методик навчання, на підвищення рівня самоосвіти, збагачення перспективного педагогічного досвіду з урахуванням креативних здібностей педагогів та їхніх вихованців.

Максимович О. М.,
заступник директора з навчально-виховної роботи
Білокамінського НВК

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень