A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень знань безпеки життєдіяльності у ДНЗ №4 "Малятко"

Дата: 03.05.2019 15:46
Кількість переглядів: 168

Сьогодні проблема безпеки розглядається, як базисна потреба людини, тому на дошкільний заклад покладається відповідальність за цілеспрямоване формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров’я, адекватних реакцій на різноманітні чинники ризику для життя вироблення у дітей дошкільного віку умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров'я під час НС.
Відповідно наказу по ДНЗ від  19.04.№21 «Про проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності у ДНЗ» з метою попередження надзвичайних ситуацій, загострення уваги на необхідності дотримання основ безпеки життєдіяльності з 21 по 26 квітня 2019 року у дошкільному навчальному закладі №4 «Малятко»  м. Золочева був проведений тиждень знань безпеки життєдіяльності.

За цей період у закладі  проведено ряд заходів: перевірено наявність інструкцій, пам’яток з питань безпеки життєдіяльності і правил надання першої допомоги постраждалим від нещасних випадків; підготовлено матеріали та оформлено стенди за розділами:  «Дитина серед людей», «Дитина і вулиця», «Пожежна безпека», «Здоров’я дитини», «Дитина і природа»; оформлено та поповнено куточки «Безпека дитини» в кожній віковій групі; надано консультативну допомогу молодим спеціалістам вихователем–методистом, практичним психологом, складено план проведення тижня безпеки та ознайомлено з ним педагогів ДНЗ. В методичному кабінеті було організовано тематичну виставку на допомогу вихователям: виставка методичної літератури, розробки планування щоденної роботи з дітьми, конспекти занять та різних заходів, демонстраційний матеріал, художньо-літературний матеріал, наочні посібники. Розроблено щоденне планування освітньо-виховної роботи з дітьми, яке передбачало проведення тематичних днів: «Дитина і побут», «Пожежна безпека», «День здоров’я», «Дитина і природа», «Дитина і вулиця», «Дитина серед людей», «Цивільна оборона та надзвичайні ситуації». Тема безпеки життєдіяльності дитини невичерпна, вона не обмежена Тижнем, а повинна звучати постійно. І ті зерна знань, умінь, навичок, які закладаються сьогодні, обов’язково знадобляться в майбутньому.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень