A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

У п’ятницю, 28 лютого, у старшій групі «Мальва» вихователем Богуш О. В. було проведено підсумкове заняття – квест «Хочу все про зиму знати».

Дата: 03.03.2020 15:42
Кількість переглядів: 136

У п’ятницю, 28 лютого, у старшій групі «Мальва» вихователем Богуш О. В. було проведено підсумкове заняття – квест «Хочу все про  зиму знати».  Фото без опису 

 У пригодницькій грі – пошуку діти виконували низку розумових завдань від  чарівниці зими: «Зима чудова пора» - діти наосліп, за дотиком уявляли предмет, який стосувався зими  і придумували речення; «Що я можу сказати про зиму» - складали речення за мнемоквадратами; «Погріємо ручки у теплій водичці» - виконували  вправи з водою, змішаною з настоєм із лікарських рослин; «Ой весела в нас зима» - робота з коректурними таблицями; «Зимові подарунки» - творча робота із шишками, які діти отримали за успішно виконані завдання у подарунок від зими. Дошкільнята на занятті були зацікавлені, організовані, активні, показали глибокі знання з природнього довкілля, народознавства, мовленнєвого розвитку. Вихователь продемонструвала свою педагогічну   майстерність, завдяки чому значно підвищилася якість заняття та його  результативність.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень