A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

У п’ятницю, 28 лютого, у старшій групі «Мальва» вихователем Богуш О. В. було проведено підсумкове заняття – квест «Хочу все про зиму знати».

Дата: 03.03.2020 15:42
Кількість переглядів: 108

У п’ятницю, 28 лютого, у старшій групі «Мальва» вихователем Богуш О. В. було проведено підсумкове заняття – квест «Хочу все про  зиму знати».   

 У пригодницькій грі – пошуку діти виконували низку розумових завдань від  чарівниці зими: «Зима чудова пора» - діти наосліп, за дотиком уявляли предмет, який стосувався зими  і придумували речення; «Що я можу сказати про зиму» - складали речення за мнемоквадратами; «Погріємо ручки у теплій водичці» - виконували  вправи з водою, змішаною з настоєм із лікарських рослин; «Ой весела в нас зима» - робота з коректурними таблицями; «Зимові подарунки» - творча робота із шишками, які діти отримали за успішно виконані завдання у подарунок від зими. Дошкільнята на занятті були зацікавлені, організовані, активні, показали глибокі знання з природнього довкілля, народознавства, мовленнєвого розвитку. Вихователь продемонструвала свою педагогічну   майстерність, завдяки чому значно підвищилася якість заняття та його  результативність.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень