A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Засідання ММО на тему: «Педагогічна майстерня вчителя»

Дата: 05.11.2019 15:42
Кількість переглядів: 199

1 листопада 2019 року на базі Новоселищної ЗОШ І-ІІ ст. відповідно до плану роботи ММО Полянського освітнього округу було проведено засідання   на тему  «Педагогічна майстерня вчителя». 

Розпочала роботу ММО директор Новоселищної ЗОШ І-ІІ ступенів Панчук С.Б. з цікавою презентацією «Інтелектуальна карта: використання її в освітній діяльності». На прикладі окремих класів і тем програми, було прорекламовано учасникам засідання елементи, етапи, підбір матеріалів, інтернет-ресурсів і послідовність складання інтелектуальних карт в навчальній діяльності.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Гнатів Н.В. поділилася досвідом роботи щодо  використання системи роботи з обдарованими учнями, сукуп­ністю змісту, методів, форм, прийомів та засобів, які ставлять дитину в умови суб'єкта творчої діяльності й забезпечують формування її особистості як дослід­ника.

Цінним у роботі засідання був обмін досвідом, під час якого  працювали у групах. Ільків Г.М., вчитель початкових класів, презентувала майстер-клас «Моделювання уроків з використанням міжпредметної інтеграції». Вона ознайомила з інтерактивними технологіями, а також з ключовими компетентностями, які формує у своїх учнів, відповідно до концепції НУШ. Вчитель наголосила, що в школі мають прислухатися до думки учнів, вчити їх креативно й критично мислити. Важливо, аби основна увага спрямовувалася не на запам’ятовування, а на розвиток компетентностей.

Вчителем було проведено ряд цікавих вправ: «Оживи кущ», «Шифрувальник», «Старовинні ваги», «Поетична хвилинка», було використано методи: «Прес», «Мозковий штурм», «Зворотній зв’язок», «Асоціативний кущ». Ознайомила із застосуванням технології «Ромашка Блума». Вчителі працювали у групах, парах, виконуючи різноманітні вправи, які можна застосовувати на різних етапах будь-якого уроку.

Учасники майстер-класу активно  та результативно  провели час, і ще раз впевнилися в тому, що робота проведена з любов’ю, приречена на успіх.

Підводячи підсумки засідання, члени ММО відмітили, що отримана інформація була дуже насиченою, цікавою, доступною та потрібною.

Заступник директора з навчально-виховної  роботи 
Гнатів Н.В.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень