A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Мандруємо стежками спортивного літа

Дата: 12.08.2019 15:39
Кількість переглядів: 99

Спортивні ігри у дитячому садку - це не тільки приємне, веселе і активне проведення часу, але і велика користь для фізичного і розумового розвитку дитини. Багато радості для дошкільнят несуть командні спортивні ігри, адже вони дозволяють малюкам відчувати сильні емоційні переживання, викликають радість від отриманих результатів.
Літньої погожої днини, 07 серпня 2019 року, у Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко»  відбулося спортивне свято  разом з батьками вихованців   «Мандруємо стежками спортивного  літа».

Мандрівку стежками спорту провели ведучі ( Лабаз Л.Я., Микитюк М.О.). Спортивне свято – це змагання в силі, витривалості та вправності. На дитячих спортивних змаганнях усе по-дорослому: азарт, нагороди і навіть - медалі! А яке ж спортивне свято без кумедних клоунів Біма (Коропатніцька В.Ю.) та Боні (Двірник М.П.), які своїми веселощами та забавами надавали святу феєричності, святковості. Ніхто ні на хвилинку не нудьгував, а весело та завзято змагався.  Підтримати та привітати юних спортсменів  прийшли їхні батьки, які жваво допомагали, вболівали за малечу й самі  брали активну участь у конкурсах. Дитячі команди: «Бджілки» й «Метелики» змагалися у різних номінаціях: біг, кидання торбинок з піском на дальність, стрибки у довжину, естафетний біг, за що отримали чимало оплесків та бурхливих овацій. Спритність, силу і витримку продемонстрували як дорослі, так і діти під час конкурсів: «Спритний м’яч», «Святковий салют», «Дружні пари», «Повітряний міст», «Порохотяг», «Хто сильніший», «Пролізь і не загубись»,  «Сімейна естафета». Яскравого колориту спортивним змаганням додавали музичні паузи (музичний керівник Кравець Н.Б.): під час яких звучали  пісні («Фізкультура», «Ми малята - молодці»); проводились й  музичні розминки  («Як живеш?», «Оркестр»,  «На стільцях»). На завершення спортивного змагання батьки зіграли у футбол, показавши під час гри свою силу та спритність, а потім разом з малечею дружно затанцювали флешмоб «Ти - крутий». У результаті, в командній першості найвищу сходинку п’єдесталу пошани посіли дві команди -  «Бджілки» та «Метелики»! Завідувач закладу Кравчук О. В. нагородила почесних переможців медалями та наголосила, що подібні заходи не лише залучають молоде покоління до здорового способу життя, а й дозволяють родинам більше часу проводити разом.

Спортивний Літоленд пройшов в атмосфері свята спорту і фізичної культури та приніс неймовірне задоволення і радість дітям та їх батькам.

   .Вихователь – методист
 Цоба Л.Н.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень