A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Cвято Останнього дзвоника у Новоселищній ЗОШ І-ІІ ст.

Дата: 03.06.2019 15:29
Кількість переглядів: 97

Мелодія, птахом злітай
Серця молоді окриляй.
Ми юність українського краю
Запрошуємо  на останній шкільний дзвінок.
У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Це свято у Новоселищній ЗОШ І-ІІ ст. відбулося 31 травня.

Воно радісне й водночас сумне. Радісне, бо закінчився навчальний рік. Попереду — чудові літні канікули. А сумне, бо в цей день дзвоник востаннє пролунав для  найстарших учнів — дев’ятикласників. Важко сказати , у кого більше свято — в учнів чи у вчителів. Що важче — навчатися чи навчити? Мабуть, і те, й інше потребує немалих душевних сил і прагнення до знань. Але професія вчителя потребує ще одного виняткового вміння — відчути кожного учня. Кожен  учитель дорогий випускникам по-своєму, але, мабуть, ріднішої за першу вчительку немає. Минає дитинство…І залишаються від нього тільки звуки, які наближають до класу кроки вчителя, скрип крейди, аромат квітів учителям на прощання…Настане світанок, відкриються двері школи, вийде щаслива зграя випускників і всі розійдуться по домівках. Назавжди… І ніхто в дорогу не вирушає без Божого благословення з яким звернувся до учнів учителів та батьків отець Сергій - священник місцевої парафії.

З настановчими словами до випускників звернулися батьки, директор школи, класний керівник та перша вчителька. З найкращими побажаннями звернулися учні 1-го класу,  а надзвичайно красивий танок подарували випускники початкової школи –учні 4-го класу.

Учні 9-го класу виступили з словами вдячності до вчителів  та батьків. Свято пройшло у піднесеному настрої, а під кінець свята з словами вдячності звернулися гості свята – випускники  школи 2009 та 2014 років.

Учням побажали гарно відпочити із новими силами 1 вересня повернутися і  продовжити здобувати знання у школі.

Допобачення школо!!
Здрастуй літо!

 Педагог - організатор
 Богач О.Й.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень