A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Прощавай садок дитячий!

Дата: 31.05.2019 15:28
Кількість переглядів: 136

30 травня….   довгоочікуваний день – випускний у Золочівському ДНЗ №4,  перший крок дитини у доросле життя, день - особливий для кожної дитини, адже  закінчився  безтурботний період дитинства.

Випускники–дошкільники санаторної групи  урочисто ввійшли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сукнях, хлопці, як справжні джентельмени. Цього дня ними пишалися всі:  і батьки, і гості, і колектив. Дошкільнята під час свята  показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів,  танцювально-хореографічних композицій. Багато  вкладено зусиль, праці педагогами та музкерівником Жабінською І.С. , щоб подарувати таке чудове свято, бо саме завдяки  спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне – здорових дітей, які мають свої мрії і уподобання.                                                              

Вітальними словами до  маленьких випускників звернулися: вихователь Гаврилюк Л.М., завідувач  Кобринович Л.В.,   методист, практичний психолог Величко М.В.. Вони побажали  дітям щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та успішного навчання в школі.  А вихователі, котрі випустили із затишного гніздечка в широкий світ чергових своїх пташенят, були схвильовані як ніколи, бо в кожного з малят вкладена частинка їх власної душі. І недарма стверджують, що це свято зі сльозами    на очах. Ці сльози були на очах Гаврилюк Л.М, Ратишин Н.І. та Маркоцької Л.В.., бо саме їх малята вирушали у великий світ. На закінчення  свята завідувач та вихователь-методист вручили  кожному  диплом випускника ДНЗ. Віримо, що добрі спогади про дошкільне дитинство  випускники з любов’ю пронесуть з собою через усе життя.


 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень