A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Подорож на фестиваль "Ту Стань"

Дата: 06.09.2019 15:24
Кількість переглядів: 95

Осінь впевнено крокує по землі де-не-де струшуючи листочки, замальовуючи траву, проганяючи по небу сіренькі хмарки та щоранку проводжаючи на уроки школярів… Але спогади про тепле літо все ж не відпускають нас у глибоку осінь.
А запам’яталося літо учням Плугівського НВК І-ІІІ ст. особливо тим, що 3 серпня 2019 р. учні  8 класу разом з класним керівником Прокопюк Г. В. та вихователем дошкільного підрозділу Клим Н. В. та мали можливість побувати на ХІV фестивалі середньовічної культури «Ту Стань!», який проходив у с. Угрич Сколівського району в українських Карпатах,  де є не лише гори, а й унікальні туристичні та історичні об’єкти.

Феєричне щорічне свято дозволяє зануритися у неповторну атмосферу минулих століть. На фестивалі учні  побачили  реконструкцію давньоруського лицарського турніру, стрільби з арбалетів і луків та багато інших дій і традицій давніх часів, які зберігає історія краю. Всі  слухали  середньовічну музику та мали змогу  взяти участь у майстер-класах з освоєння стародавніх ремесел.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень