A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Герої ніколи не вмирають, герої в нашій пам’яті...

Дата: 20.02.2020 15:22
Кількість переглядів: 102

У дні пам'яті Героїв Небесної Сотні з глибоким сумом і  великою вдячністю згадуємо героїв, які на Майдані віддали своє життя за нас.
У Жуличівській ЗОШ І-ІІ ст. учні 7 і 9 класів  взяли участь у тематичному заході «Пам’яті Небесної Сотні…» про трагічні події – розстріл мирних протестувальників Євромайдану.


Мета заходу -  вшанувати пам’ять героїв Небесної сотні, прищеплювати любов до Батьківщини, виховати патріотичну свідомість,  розвивати потребу бути гідними громадянами України.

Учитель історії Грицай Н.Г. провела історичний урок «Україна понад усе». Діти зрозуміли: майбутнє твориться сьогодні, саме від нас залежить доля України. Учні 5-9 класів переглянули фільм «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила». Класні керівники провели виховні години «Зима, що нас змінила», «Вони завжди у наших серцях».

Школярі поіменно згадали героїв, загиблих вшанували хвилиною мовчання.
Світла пам’ять Героям Небесної Сотні – мужнім синам і донькам нашої держави. Безкомпромісним і чесним, відважним і совісним. Вони не поступилися  свободою України! Тому стояли до останнього за дітей і батьків, за кожного з нас. За наш європейський вибір, нашу свободу і краще майбутнє.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень