A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Дошкільний теремок

Дата: 02.10.2019 15:22
Кількість переглядів: 125

Методист і вихователь, медсестра й адміністратор,
Няня й кухар – чарівник та музичний керівник –
Це і є дошкілля цвіт, що дарує дітям світ.
Де – не – де чоловіки, в основному - все жінки. 
А жінки – це значить ніжність, поміркованість і вірність,
Це і затишок, і квіти, і, звичайно ж, діти. Діти…
День дошкілля це - свято дитинства, недарма кажуть, що дитинство це  - ранок життя, а ранок має бути щасливим. Традиційно, в Золочівському  ДНЗ №3 «Сонечко», з нагоди   професійного святкування  Дня дошкілля, був організований святковий концерт, який став для працівників, батьків та малят надзвичайним святом.

Адже для кожного з нас  дитина – це особливий світ  і її виховання – не просте завдання, саме від його успішного вирішення залежить  майбутнє. Той фундамент, який закладається в нас з самого дитинства, служить нам опорою і основою в подальшому житті.

У святкуванні Дня дошкілля взяли участь усі працівники дитячого садка, дошкільнята та їхні батьки. Головним дійством  стала розвага-казка «Дошкільний теремок».  Дія відбувалася на  казковій галявині, де під сонячними осінніми променями виріс казковий Дошкільний теремок. А господиня теремка - завідувач Кравчук О. В. разом зі своєю помічницею вихователем–методистом Цобою Л. Н.  щиро запрошували в теремок працівників ДНЗ. Героями казки були усі працівники садочка: «Вихователь» -  Болюбаш І.Б., «Помічник вихователя»  - Остапенко О. П., «Музичний керівник»  -  Коропатніцька В. Ю., «Практичний психолог»  -  Щур Н. Я., «Сестра медична старша»  - Бурик О. М., «Кухар» -  Вільчинська І. М., «Завідувач господарства» Остапенко Н. Я. Майстерно зіграли ролі батьків та дошкільнят діти старшої та молодшої груп разом з вихователем Микитюк М. О. у сценці «Веселі будні». Драматизація казки на новий лад перегукувалась з вітальними словами вдячних дошкільнят, театральною інсценізацією «Незвичайні витівки Хвороби» (вихователь Двірник М.П.), іграми («Збери іграшки», «Заготуємо овочі і фрукти на зиму»), танцями («Леді - вихователь», «Малі кухарчуки», «Паперовий оркестр», «Проженемо хворобу»), піснями («Дякуємо Вам», «Що таке наш дитсадок?»), демонструвались відео презентації (  вихователь Муц І.В.) з життя дітей в садочку, змушуючи присутніх згадати про значимість праці людей, які працюють у дитячому закладі.  Привітати та подарувати свої таланти мали змогу не тільки вихованці, але й педагоги та працівники ДНЗ. Завершився святковий день у дитячому садку теж яскраво – танцювальним флешмобом  «Вітаємо».  Під час свята  завідувач Кравчук О. В. привітала вихователів і всіх дошкільних працівників, вручила грамоти за досягнення в роботі і побажала здоров’я та побільше приємних моментів в їх, так необхідній всім нам праці. Теплі та щирі слова вдячності за турботливе та материнське ставлення до дітей пролунали від батьків на адресу колективу садочка.

Серця вихователів завжди наповнені співчуттям, добротою, а обличчя освітлені посмішками. Їм вірять, їх люблять, шанують. Саме завдяки наполегливій праці педагогам, їхній турботі та мудрості малюки отримують не тільки позитивні емоції та яскраві враження, а й вчаться бути гідними людьми… Хочеться вірити, що наполегливу щоденну працю вихователів завжди гідно цінуватимуть.

Вихователь – методист
Цоба Л.Н.

 

                                

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень