A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

The English Lesson in the kindergarten

Дата: 14.02.2019 15:21
Кількість переглядів: 169

В світі існує багато країн, а мов, якими розмовляють їх громадяни, ще більше. Як же населенню Землі зрозуміти один одного? Так історично склалось, що деякі мови набули статусу міжнародних, що  допомогає людям порозумітися. Однією з міжнародних мов є саме англійська. 13 лютого 2019 року Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» відбулося показове заняття з англійської мови «We can speak and sing» у старшій групі, яке провела чудовий педагог від Бога – Каршневич Л. В.

Вона завжди ретельно готується  до кожного заняття, створюючи відповідну ігрову ситуацію та використовуючи велику кількість наочності, автентичні аудіо та відео матеріали.

Леся Василівна систематизувала знання дітей про погоду, природу, овочі, сім’ю, іграшки, їжу та інше.  Завдяки різноманітним дидактичним іграм  дошкільники описували погоду, розрізняли кольори, називали іграшки, тварин, робили закупівлю овочів…  Діти формували нові навички діалогічного та монологічного мовлення  з опорою на зразок та наочність. Співали багато пісень («Family song», «Ba - ba», «Bingo», «The way to the kindergarten») та грали в ігри, закріплюючи набутий матеріал («Colours», «Family», «Shopping and vegetables», «Food», «Animals», «We can count», «Bingo»). Цікаво і весело пройшла фізкультхвилинка «Morning exercises». Діти дуже артистично декламували різноманітні англомовні вірші. Під час заняття було використано багато роздаткового матеріалу. Дошкільнята вправно оперували засвоєним матеріалом. Виконували вказівки педагога. Завзято та з великим захопленням  брали участь у занятті, працювали в парах, індивідуально, проявляючи великий інтерес до вивчення англійської мови.     

Море задоволення, знань та позитивного настрою отримали всі: педагоги, батьки, а найбільше -  наші вихованці…   До нових успіхів у здобутті знань.

 

                                                                             Вихователь – методист
 Цоба Л. Н.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень