A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

ДНЗ № 7 «Веселка» м. Золочева, приєднався до «ІІ Всеукраїнського заняття доброти», ініційованого БО «БФ» «Щаслива лапа».

Дата: 05.03.2020 15:16
Кількість переглядів: 135

  ДНЗ № 7 «Веселка» м. Золочева, приєднався до «ІІ Всеукраїнського заняття доброти», ініційованого БО «БФ» «Щаслива  лапа».        
       

2 березня у ДНЗ  було проведено низку  занять про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. Серед них заслуговують особливої уваги  інтегровані заняття: «Ми відповідаємо за тих, кого приручили» - молодший дошкільний вік, група «Мак», вихователь Процик Н. Я. ; «Тварини наші друзі» - старший дошкільний вік, група «Дзвіночок», вихователь Босак Н. Г. ; «У світі бракує для всіх доброти, бо є безпритульні собаки й коти» - старший дошкільний  вік, група «Лілія», вихователь Загакайло Т. В.
             
Діти із задоволенням ділилися  розповідями про своїх чотирилапих друзів, їх характер та звички, правила догляду за ними. Дошкільнята дізнались багато цікавого: історію одомашнення тварин, значення у житті людини та їх взаємовідносини; про безпечну поведінку при зустрічі з безпритульними тваринами;  навчалися складати оголошення про зниклу домашню тваринку, ознайомилися з терміном «волонтери тварин», професією «кінолог».
      Заняття проходили в позитивній атмосфері, панував дух доброзичливості,  співчуття і любові. Коли дитина буде ставитися до тварин  уважно і дбайливо, буде вчитися поважати тих, хто слабший, тоді вона  стане гуманною людиною, яких так  потребує сьогодення та суспільство.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень