A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

У понеділок, 17.02.2020 року , у Золочівській ЗОШ І-ІІІ ст.№4 відбулося засідання школи педагогічної майстерності вчителів зарубіжної пітератури «Готовність педагога до інноваційної професійної діяльності» (керівник Прокопюк Г. В.).

Дата: 25.02.2020 15:14
Кількість переглядів: 83

 У Золочівській ЗОШ  І-ІІІ ст.№4 відбулося засідання школи педагогічної майстерності вчителів  зарубіжної пітератури «Готовність педагога до інноваційної професійної діяльності» (керівник Прокопюк Г. В.). 

У круговерті буденних справ, реформ, інновацій знаходиш час для вчительських зустрічей, щоб дізнатися освітні новини, поділитися досвідом, щиро порадіти за досягнення колег.

         У понеділок, 17.02.2020 року , у Золочівській ЗОШ  І-ІІІ ст.№4 відбулося засідання школи педагогічної майстерності вчителів  зарубіжної пітератури «Готовність педагога до інноваційної професійної діяльності» (керівник Прокопюк Г. В.).

         А Макаренко писав: «Педагогічна майстерність – це знання особливостей педагогічного процесу, уміння його побудувати і привести в рух».  Цікавими ідеями, набутим досвідом і експериментальною практикою ділилися вчителі Венгер Л. І. (Сновицький НВК І-ІІІ ступенів), Бандура Я. М. (Підлипецька ЗОШ І-ІІ ступенів), Єгерєва Л. О. (Золочівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3) та Павлишин О. П. (Золочівська ЗОШ  І-ІІІ ст.№4). Розгядалися теми про проектну діяльність та технології розвитку критичного мислення на уроках зарубіжної літератури, навчання грою та он-лайн  навчання.

         У засіданні школи педмайстерності взяла участь методист відділу освіти Золочівської РДА Паздзірська М. М.   

         Щиро дякуємо дирекції  Золочівської ЗОШ  І-ІІІст. №4 та усім учасникам заняття за активну участь у його проведенні, приємні враження, щирі емоції та гарний настрій.  

                               

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень