A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Матусе рідна, ти джерело мого життя!

Дата: 15.05.2019 15:14
Кількість переглядів: 100

Мама, мамочка, матуся… Скільки ніжності, тепла і любові у цьому слові, що називає людину, яка для всіх найближча, найдорожча, найрідніша.
14 травня 2019 року учні 2 класу Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. разом з класним керівником Бабій Н. М. та педагогом-організатором Гурською Г. В. організували родинне свято «Матусе рідна, ти джерело мого життя!» для своїх рідних матерів.

Учні у піснях, віршиках та сценічних номерах виливали свою любов та повагу до бабусь та матусь. Їхні щічки сяяли усмішками, а уста промовляли найтепліші, найрадісніші побажання своїм рідним. Адже всьому початок – мати. Вона – берегиня роду людського.  Життєве покликання наших мам – особливе. Мама – це душа сім’ї, берегиня домашнього устрою, добра і тепла, затишку.

  Звісно ж, не обійшлось без подарунків. Незадовго до свята діти власними руками виготовили для кожної мами, бабусі композиції з квітів та вітальні листівки з теплими словами.  Такі подарунки діти вручили мамам та подякували за всю їхню доброту, щоденну працю та величезну любов.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень