A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Екскурсія у "Краєзнавчу бібліотеку" А.Недільського

Дата: 24.10.2019 15:13
Кількість переглядів: 299

23 жовтня 2019 року  учні  та вчителі Струтинської ЗОШ І-ІІ ступенів мали можливість відвідати  музей стародруків, а саме унікальну «Краєзнавчу бібліотеку» Анатолія Недільського в селі Скнилів Золочівського району.

Анатолій Недільський – особистість надзвичайна, патріот та інтелектуал,  книголюб, колекціонер, краєзнавець, що любить Україну не на словах, а втілює цей  унікальний культурний проект на батьківському обійсті за власний кошт.

«Краєзнавча бібліотека» - це місце, де зібрано понад 20 тисяч книг, архіви відомих людей. Є тут читальня, літній та зимовий коференц-зали, постійна виставка народних дереворитів, розташована в окремому залі. А крім того, до комплексу належать і два музеї – літературно-краєзнавчий та музей любові – й кімната для кави, і три кімнати готельного типу, басейн та літня сцена.

Робота по збору експонатів ще продовжується, адже все, що уже зібрано, викликає особливий інтерес у дітей. Варто тільки побачити, з якою цікавістю вони знайомляться з експонатами і з яким бажанням хочуть опанувати всіма секретами їх роботи. Зроблене  Анатолієм Недільським – це хороша справа  по збереженню доброї пам’яті про наших предків.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень