A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Інтелектуальний турнір «Що? Де? Коли?»

Дата: 22.02.2019 15:13
Кількість переглядів: 103

З метою популяризації інтелектуальних ігор, виявлення інтелектуальної еліти серед учнів, 19 лютого 2019 року у Поморянській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся окружний етап інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», у якому брали участь команди учнів Поморянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Полянського НВК та Плугівського НВК.

Школярі відповідали на запитання із різних категорій знань, які були не тільки цікавими, а й пізнавальними, що дали учням змогу показати свої знання, почерпнути нові, проявити ерудицію, логіку, уяву.

За підсумками гри  беззаперечну перемогу здобула команда учнів Поморянської ЗОШ І-ІІІ ступенів , друге місце розділили команди Полянського НВК та Плугівського НВК.  Юних ерудитів нагородили грамотами. Переможців щиро вітаємо та бажаємо їм гідно представити наш округ у третьому етапі гри, який відбудеться 27 лютого 2019 року.

Турнір ще раз підтвердив істину, що найбільше багатство країни – мудра, розумна, інтелектуально і духовно багата молодь, у руках якої майбутнє нашої держави. Тішимось, що маємо до цього безпосереднє відношення.

Педагог-організатор
Стефанишин С. І.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень