A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Музичний фестиваль «У музики крила виростають»

Дата: 31.07.2019 15:07
Кількість переглядів: 134

Ми з музикою дружимо, 
Вона ж бо чарівна –
Нам відкриває дивосвіт, 
В казковії  міста!
Музика супроводжує людину з самого народження і протягом усього життя. Перші мелодії нам наспівує мати, потім турботливі вихователі навчають нас відчувати музику і рухатися їй у такт. Як наслідок, у маленькому серці навічно оселяється чарівне і тепле почуття любові до музики.
25 липня 2019 року у Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко»   відбувся музичний фестиваль «У музики крила виростають».

Дітей розважали ведучі радіостанції «Сонечко ФМ» - Муц І. В., Двірник М.П. та ді–джей Софія Єрьоміна, які допомогли дошкільнятам потрапити до чарівного світу музичного мистецтва. Підготувала це чудове свято музичний керівник Кравець Н. Б. Гостем студії був відео-герой Жучок, який хотів дізнатися як стати артистом. Також до дітей на свято завітала і відома артистка Швабра Шаляпіна               ( вихователь Болюбаш І. Б.). Малюки разом з героями, під захоплюючу музику, танцювали запальні танці ( «Дзвінкі долоньки», «Хай завжди в небі сонце світить», «У стилі диско», «Подруженьки», «Якщо ти щасливий»); читали зворушливі вірші, присвячені мистецтву музики; співали пронизливі й чуйні пісні («Ти - зірка», «І у мене, і у тебе», «Виглядаємо сонечко»). Діти із великим задоволенням виконували й ролі ноток у музичних вправах («Нотний стан», «Відтвори мелодію»), грали в музичну гру на визначення музичного інструменту за його звуком («Впізнай музичний інструмент»), відтворювали ритмічні мелодії з кольоровими стаканчиками («Відтвори ритм», «Оркестр»).  Глядачі та гості були дуже задоволені від захоплюючого дійства.

Музика для дитини — це світ радісних переживань. Тож відкриємо перед дитиною двері в цей світ, світ творчості та нестандартного мислення.

                                                                               Вихователь–методист
 Цоба Л.Н.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень