A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Запрацював ДНЗ №6

Дата: 24.07.2020 15:04
Кількість переглядів: 123

Безпека життя та здоровя дітей є первинним та ключовим принципом навчально-виховного процесу.  

В умовах реалій сучасної пандемії основним пріоритетом роботи навчального закладу для нас є  поєднання заходів, що забезпечують захист від захворювання та психологічний комфорт учасників навчально –виховного процесу.

Саме такою була основна передумова відкриття ДНЗ № 6 « Малятко» у нашому місті після тривалого карантину. В умовах адаптивного карантину, дотримуючись усіх зазначених та рекомендованих заходів, ДНЗ №6 запрацював з 20 липня 2020 року.

Чіткому алгоритму дій передувало проходження адміністрацією та персоналом садочку ІФА тестування. Тільки після отримання результатів вихователі та персонал закладу отримав змогу працювати з дітьми. Окрім цього згідно усім санітарним нормам відбулась дезінфекція  ДНЗ та прилеглих споруд і території.

ДНЗ № 6 в повній мірі забезпечений усіма необхідними засобами дезінфекції та захисту: миючі та дезінфікуючі засоби , індивідуальні захисні маски та рукавички, безконтактні термометри та захисні костюми для працівників харчоблоку, пристрій для дезінфекції майданчиків.

Навчальний день у садочку розпочинається з зустрічі малят на прилеглій території де медична сестра вимірює температуру дітей безконтактним термометром і веде чіткий реєстр температурного скринінгу у спеціальному журналі. Після скринінгу діти продовжують заняття у звичному режимі. Літній період дозволяє малюкам більше часу проводити на прогулянках, де не забувають про дотримання дистанціювання і чистоту рук.

 Щодо дитячих кімнат, то перед початком робочого дня їх ретельно дезінфікують безпечними миючими засобами та однозначно провітрюють . Усі  речі побуту та іграшки, які збирають багато пилу та алергенів, перевірили та вилучили ще до початку роботи ДНЗ. Така стратегія ніяк не вплинула на емоційний комфорт дітей  ,скоріше  навпаки, діти раді новим іграшкам, а найголовніше спілкуванню з улюбленими вихователями та друзями.

Організація роботи була зовсім не простою, але завдяки підтримці голови адміністрації Маркевича В.Б, головного лікаря Самчкуашвілі Г.М ,керівника  Золочівської районної санітарно-епідеміологічної станції Біласа І.С., нам вдалось якісно і безпечно впровадити навчально-виховний процес у ДНЗ №6 «Малятко» м. Золочева.  За даним алгоритмом ми продовжимо роботу також з інишими навчальними закладами нашого міста.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень