A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

На крилах весни

Дата: 17.04.2019 15:04
Кількість переглядів: 91

13 квітня 2019 року у Львові вперше відбувся Всеукраїнський благодійний інтегрований фестиваль  творчості  та добра «На крилах весни. Львів 2019», організований київськими громадськими організаціями «Подаруй життя»  та «Рій Мрій — благодійний, культурно-освітницький проект», і який гостинно прийняв Львівський професійний коледж готельно-туристичного та ресторанного сервісу. За сприянням Ротарі-клубу «Львів – Княжий»» у ньому взяли участь вихованці  Золочівського районного дитячого будинку «Рідний дім», з поміж таких же дітей з дитячих будинків та дітей з інвалідністю, дітей із сімей, що опинились в складних життєвих умовах та дітей бійців АТО.

Фестиваль відбувся на трьох локаціях: спортивні змагання «Ігри із смайлами», інтелектуальний брейн-ринг «Що? Де? Коли?» та творчий простір, на якому проводились всілякі майстер-класи. В «Іграх із смайлами» разом із дітьми восьми-десяти років змагалася команда «Блискавка»  дитячого будинку «Рідний дім» у складі з шести вихованців: Серби Ірини,  Мединського Василя, Болотюха Мар’яна, Романчук Єремії, Нагуляка Максима, і була нагороджена дипломом за активну участь та спортивний дух. В інтелектуальній грі «Що? Де? Коли?» команда «Вікторія» за участю вихованців Яроша Андрія, Гуменюка Івана, Сембая Володимира, Сембай Соломії, Плещанського  Володимира, Яроша Михайла зайняла четверте місце і була нагороджена подарунками і дипломом за активну участь і командний дух. Також двоє вихованців Якимів Дмитро і Серба Руслан були членами команди «Львів-Княжий», яка зайняла друге місце у турнірі.

Організатори перетворили фестиваль на справжнє свято, яке закінчилося концертною   програмою. Кожен  був вражений виступами дітей, які демонстрували свою унікальність  і талант. Фестиваль об’єднав дітей під гаслом «Якщо кожен буде творити добро в межах своїх можливостей, можливості добра будуть безмежними».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень