A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень безпеки дорожнього руху у Перегноївській ЗОШ І-ІІ ст.упенів

Дата: 19.11.2019 15:02
Кількість переглядів: 107

З кожним роком зростає інтенсивність руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність всіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.
У рамках проведення II етапу тижня безпеки дорожнього руху 14 листопада 2019 року  у 5 класі філії ОЗ Глинянська ЗОШ I-III ст.- Перегноївській ЗОШ I-II ст. класним керівником Войчишин М. Я. була підготовлена та проведена  відкрита виховна година на тему: «Вчи і поважай правила дорожнього руху».

Цікаво та захоплююче проходила вікторина щодо знань правил дорожнього руху та покращення засвоєння дітьми норм безпечної поведінки.

У ході своєї бесіди учителька звернула увагу на необхідність забезпечення захисту життя і здоров’я дітей в процесі дорожнього руху. Для закріплення набутих знань учням було запропоновано провести уявну мандрівку вулицями рідного села. Як підсумок проведеної бесіди, всі учні пообіцяли ніколи не порушувати правил дорожнього руху самим і застерігати інших товаришів від нещасних випадків.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень