A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

ПАМ’ЯТАЙ ПРО ТИХ, ХТО В ПОЛОНІ

Дата: 08.04.2019 15:00
Кількість переглядів: 86

Нещодавно школярі та вчителі   Новоселищної ЗОШ І-ІІ ст. взяли участь в акції на підтримку полонених українських моряків. У рамках акції проведено флешмоб «Пам’ятай про тих, хто в полоні».

Акція «Пам'ятай про тих, хто в полоні» - прояв солідарності небайдужих українців, форма громадянського опору агресії РФ покликана підтримати українських військовополонених моряків, які злочинним піратським чином з порушенням Женевської конвенції та міжнародного права були захоплені Росією та всіх інших бранців Кремля, незаконно ув’язнених в російських тюрмах та на окупованих територіях України. Педагоги разом зі своїми вихованцями власноруч виготовили кораблики з паперу кольорів Державного Прапору  на підтримку тих, хто постраждав внаслідок агресії російської держави.
Більшість    ЗМІ  описували ситуацію у своїх виданнях, намагаючись таким чином  привернути увагу громадськості до цієї проблеми. Учні в такий спосіб прагнули показати те, що їм небайдужа доля полонених моряків і вони хочуть   передати їм свою підтримку. Це певний прояв солідарності з моряками. Насправді такі акції є досить важливими і потребують підтримки всього українського народу. Бо саме в такі найважчі моменти життя країни ми можемо показати згуртованість нашого суспільства.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень