A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

У Золочівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 відбулось засідання школи педагогічної майстерності.

Дата: 25.02.2020 14:57
Кількість переглядів: 110

У Золочівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 відбулось засідання школи педагогічної майстерності, метою якого було ознайомлення з предметно-орієнтованою мовою програмування, заснованій на Java, яка дозволяє створювати, змінювати, компілювати і запускати Java код. Середовище для написання просте у використанні, тестуванні і виконанні свого коду.

Методист РМК Мурин В.І. ознайомив з підсумками проведення ІІ і ІІІ туру предметних олімпіад.

Учитель інформатики Золочівського ОЗЗСО І-ІІІ ст. №2  Іванчишин А.Б. ознайомила присутніх з особливостями проведення обласної олімпіади для підвищення зацікавленості учнів в освоєнні технологій програмування. Також Анна Богданівна поділилась досвідом відвідавши  семінар «Робототехніка в школі  як поєднання теорії програмування з практичним застосуванням в реальному світі  через ігрову практику» за сприянням  компанії «Техніка для бізнесу» на базі ЛОІППО. 

Учитель інформатики  Сновицького НВК І-ІІІ ст. Смолин Г.В. продемонструвала основні можливості мови програмування  Processing, яка надає легкий і швидкий інструментарій для людей, які хочуть програмувати зображення, анімації та інтерфейси. Дана мова програмування використовується художниками, дизайнерами і любителями комп’ютерної графіки,  а однією з найцікавіших частин Processing є його підтримка 3D.

Учитель інформатики Золочівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Михайлишин Л.В. ознайомила присутніх з цікавою  методикою створення заставок на робочий стіл  провівши майстер-клас. Також Лілія Василівна продемонструвала програму для створення анімації  на прикладі веселки.

Отже, провівши засідання ШПМ, можна зробити висновок, що дана мова програмування дає можливість розробляти прості та складні програми для застосування в різноманітних сферах життя.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень