A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Урок-реквієм "Молитва наша лине в небеса..."

Дата: 20.02.2020 14:54
Кількість переглядів: 184

На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. Поповнили цей довгий список Герої Небесної Сотні – українці, які загинули у Києві на Майдані, на вулицях Грушевського та Інститутській, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Гинули за  честь, за волю, за право бути Українцем, за свою Батьківщину, в якій не страшно жити і народжувати дітей. Героїчна Сотня, зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши нашими Ангелами-Охоронцями на небі.
Описати, а тим більше відчути глибину трагедії і болю, які впали невимовним тягарем на Україну, нині не під силу нікому. Ці гіркі події і події сьогодення не могли залишити байдужими і учнів Плугівського НВК І-ІІІ ступенів і 19 лютого 2020 року у стінах закладу відбувся урок-реквієм «Молитва наша лине в небеса…», підготовлений учителем історії  Саврас Л.Б., музичним керівником Гучком Г.М. та учителем англійської мови Семанчук Ю.М. та присвячений пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Учні читали вірші, співали пісні переглядали відео про ці події, після чого під гімн Героїв Небесної Сотні «Плине кача..» запалили свічки і хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв.

Українські Ангели загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави, і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним. Ми повернулися у своє звичне життя  і робимо все, що звикли робити повсякчас: працювати і гуляти, любити і мріяти. Тяжкий шлях уже позаду, але емоції і спогади завжди житимуть у наших серцях, а події що сталися шість років тому жодного з нас не залишили байдужими.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень