A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Всесвітній день доброти у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 14.11.2019 14:51
Кількість переглядів: 122

Добро спішіть творити, люди,
Воно, як сонце, зігріва,
В добрі нам всім зручніше буде,
Без нього затишку нема
13 листопада цілий світ відзначає День доброти. Саме у цей день 1998 року в Токіо відкрилася перша конференція Всесвітнього руху доброти, в якій брали участь представники Австралії, Канади, Японії, Таїланду, Сінгапуру, Великобританії та США. Згодом до руху приєдналися й інші країни.
Учні 3 класу Великовільшаницької ЗОШ І-ІІІ ступенів приєднались до цього прекрасного свята. Діти нагадали про важливість проявів людяності і взаємодопомоги в складному сучасному світі.


Адже це так просто: посміхнутися перехожому, обійняти батьків або друга, подарувати квіти сусідці чи незнайомці, перевести бабусю через дорогу на іншу сторону проїзної частини, змайструвати і повісити на вулиці годівничку для птахів, нагодувати бездомне кошеня чи цуценя...
З кожним таким, простим по суті, вчинком стає комусь краще, а значить – і більше доброти в світі. І важливо пам'ятати, що такими справами – проявами чуйності, симпатії, щедрості, дружелюбності, любові, благородства – ми вчимо робити добро. І, звичайно ж, бажано творити добро щодня, а не лише сьогодні – у Всесвітній день доброти.
Третьокласники також запросили учнів школи до створення одного із символів цього свята – символічної квітки Доброти, а ще один символ – відкрите серце – роздали у вигляді закладки.
Велике починається з малого… Тому ми закликаємо всіх: будьте щедрі серцем в ім’я добра і милосердя! Нехай не зачерствіють ваші душі, відкрийте свої серця для добра! Нехай потреба робити добро стане вашою щоденною потребою!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень