A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тематичний тиждень здоров’я «Я здоров’я бережу, сам собі допоможу»

Дата: 17.02.2020 14:48
Кількість переглядів: 123

У дошкільному підрозділі «Сонечко» Шпиколоського НВК з 10 по 14 лютого 2020 р. проходив тематичний тиждень здоров’я «Я здоров’я бережу, сам собі допоможу».

Метою його проведення було формувати у дітей дошкільного віку розуміння необхідності дбати про своє здоров’я, берегти його, вчитися бути здоровим і вести здоровий спосіб життя.

Впродовж тижня здоров’я вихователі використовували різноманітні форми організації дитячої життєдіяльності фізкультурно-оздоровчого, валеологічного, художньо-естетичного спрямування.

Кожен день тижня мав свою тематику. Діти вчились як правильно піклуватись про своє здоров’я, щоденно займалися активною руховою діяльністю. Дошкільнята із задоволенням грали у сюжетно-рольові, дидактичні та рухливі ігри, охоче змагались у спортивній розвазі «Веселі старти». Захоплюючим було заняття «Квітка здоров’я», на якому малята усвідомили, що людина хворіє тоді, коли не береже своє здоров’я. Пізнавальною була екскурсія до фельдшерсько-акушерського пункту села, де фельдшер розповіла, що треба робити, щоб рости великими і здоровими.

Тиждень проведено результативно. Дошкільнята дізнались багато корисної інформації, яку зможуть використовувати у повсякденному житті.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень