A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Як ти сивину привітаєш, так і тебе в сивині глибокій привітають

Дата: 25.10.2019 14:47
Кількість переглядів: 135

Посивіли ваші скроні Від турботи про дітей.
Шану праці, шану долі Віддаємо ми в цей день.
Хай рясним буде суцвіття, У саду, що ви садили,
Зичим миру, довголіття Щастя, радості і сили.
Жовтень  багатий як на яскраві барви так і на свята. Місяць починається з вшанування ветеранів та людей похилого віку: це і вчителі, і ветерани праці, і захисники та визволителі нашої держави-люди різних професій.
Учні Новоселищної ЗОШ І-ІІ ст. з привітаннями та щирими словами вдячності навідалися у територіальний центр одиноких людей с. Новоселище Золочівського р-ну Львівської обл.

Людська осінь, як і природа, буває різною. В одних вона палахкотить розмаїттям барв, у інших – тихим “бабиним літом”, у третіх – суцільним присмерком, а то й нудьгою, яка пливе у прірву безнадії. Але перш ніж настане осінь, перш ніж посивіє коса і зовсім іншими стануть очі, бо колір із них кудись утік, у кожного ще буває весна і літо життя.

Сьогоднішні люди «похилого віку» є останніми носіями класичної культури ХХ століття, часу, в якому понад усе цінувались честь, вихованість, толерантність - ті духовні якості, завдяки яким вони гідно пройшли скрізь всі жахіття тоталітаризму, голодоморів, репресій та воєн. Їх найбільше багатство - досвід, знання, вміння, мудрість. Великий подвиг захисників і визволителів нашої держави назавжди збережеться в пам'яті українського народу. Кожен з нас береже у душі щиру гордість за батьків і дідів, які захищали країну, глибоку вдячність тим, хто вистояв і переміг у війні, хто віддав своє життя в ім'я миру і спокою, не доживши до сьогоднішніх днів. Схиляємось перед доблесними ветеранами. Ми в неоплатному боргу перед Вашими незгасаючими подвигами.

 Учні віршами та піснями вітали і з днем Вчителя, і з святом Покрови  Пресвятої Богородиці, і з святом Захисника України.

Хочемо, щоб у цих людей завжди був хороший настрій, щоб кожен день їм додавав бадьорості, щоб сонячне проміння зігрівало серця, а наші слова подяки возвеличували їхні душі.  Учні щасливі, що це свято відбулося, і  вони змогли висловити все, що відчувають до цих людей: свою повагу, гордість, ніжність, відданість, любов. Але це лише слова, лише крапля в морі. Нехай в цьому стрімкому світі завжди по-особливому світиться родинний теплий вогник – вічне джерело наснаги й любові. Із святом Вас!!!

З Днем ветерана та Міжнародним днем людей похилого віку!

Свято підготували  і провели педагог-організатор Богач О .Й. та музичний керівник Скочеляс М.В.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень