A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

У Шпиколоському НВК стартував місячник озеленення, прибирання та благоустрою

Дата: 18.03.2019 14:46
Кількість переглядів: 113

Благоустроєна територія позитивно впливає на виховання і навчання дітей. В учнів виховується любов до рідної природи, до навколишнього світу, виникає потреба захоплюватися красою. Учні відчувають себе єдиним цілим з природою. Територія Шпиколоського НВК для села – соціально-культурний центр. Він повинен як «храм знань» притягувати і дітей, і дорослих. Цьому має слугувати територія шкільного двору.

Догляд за деревами і чагарниками здійснюється протягом усього року і включає: підживлення, полив, обрізування крон дерев і кущів, вирізування сухих сучків і гілок, знешкодження омели. Одним із основних заходів догляду за надземною частиною дерев та чагарників є обрізування крони. Формувальне обрізування застосовується для дерев у рядових і алейних посадках, а також для рослин з асиметричною рідкою кроною для збереження природної або штучної геометричної форми рослин (кулястої, кубічної, конусоподібної, колоноподібної) та рівномірного розташування скелетних гілок.

Виконуючи місію школи щодо «здорового довкілля», щорічно у рамках заходів місячника озеленення, прибирання та благоустрою учні та вчителі Шпиколоського НВК вже провели весняне обрізуваня крон дерев і кущів



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень