A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Відкриття комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр»

Дата: 17.04.2019 14:43
Кількість переглядів: 96

16 квітня 2019 року у Золочівському районі відбулося відкриття комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр», який працюватиме майже для 100 дітей. Ця довгоочікувана подія об’єднала зусилля держави і церкви, щоб надати можливість для навчання, відпочинку, розвитку талантів нашим дітям. Це дуже важливий крок для здійснення фахового супроводу дітей з особливими потребами. Адже дуже важливо, щоб усі діти реалізували свої таланти і вміння, знайшли нових друзів, змістовно відпочили, покращили своє здоров’я. 


В установі працюватимуть фахівці (учитель-реабілітолог, практичні психологи, учитель-логопед), які будуть забезпечувати кваліфікований супровід дітям від 2-х до 18-ти років. Робота інклюзивно-ресурсного центру сприятиме максимальному залученню дітей з особливими потребами у загальноосвітній простір. 
Створення цього закладу - це праця багатьох людей. Дякуємо усім, хто у цей день був разом із нами і долучився до офіційного відкриття інклюзивно-ресурсного центру. На облаштування приміщень Золочівського інклюзивно-ресурсного центру використано 251 844 грн. коштів державної субвенції та 35 000 грн. спонсорської допомоги.
Участь у відкритті взяли Високопреосвященний архієпископ і митрополит Львівський Кир Ігор, настоятель храму Блаженного Миколая Чарнецького о. Михайло Сукмановський. голова Львівської ОДА О.М.Синютка, голова Золочівської РДА В.Й. Недзельський, голова Золочівської районної ради О.О.Банах, начальник відділу освіти Золочівської РДА В.З.Бартошик, завідувач РМК Г.П.Грицина, директори, заступники директорів закладів освіти, вчителі та асистенти інклюзивних класів, практичні психологи і соціальні педагоги, батьки, діти. 
Успішно пройшли перші непрості кроки становлення закладу інклюзивної освіти. Ціна цього - це задоволені очі дітей, які  матимуть можливість навчатися, розвиватися, соціально адаптовуватися. 
Зичимо доброї праці педагогам! Бажаємо, щоб вихованці і батьки були задоволені умовами, які для них створені. Нехай усім буде комфортно, панує позитивна атмосфера та гарний настрій. Пам'ятаймо про те, що особлива дитина, перш за все - дитина, а потім - особлива. І найважливіше, нехай усі діти будуть здорові і щасливі!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень