A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

«Дошкільний телеканал представляє....»

Дата: 28.09.2020 14:42
Кількість переглядів: 100

День дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує й навчає життєвої  мудрості. Бути педагогом закладу дошкільної освіти – високе покликання і глибока повага. Від професіоналізму, терпіння і мудрості кожного працівника закладу, уваги до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, залежить те найдорожче, що у нас є – життя наших дітей, наше майбутнє і надія.

           25 вересня 2020 року у Золочівському ДНЗ №3 «Сонечко» відбувся святковий телеміст «Дошкільний телеканал представляє…».

Наповнені любов’ю та щирими усмішками, лунали вітання в цей день від маленьких вихованців закладу. У цікавій, гумористичній формі маленькі дошкільнята, перевтілившись у дорослих ведучих та працівників ДНЗ, привітали з цим чудовим святом усіх тих, хто працює в садочку. Глядачі мали змогу віртуально побувати на дошкільному телеканалі UA Золочів. Ведуча телеканалу, вихователь Муц І. В., розповіла як готувались до свята малюки і  здійснила віртуальну подорож  по телестудіях – групах, де вихованці представили  свої вітання. Під час трансляції можна було ознайомитися з цікавими новинами з дошкільного життя малечі від асистента вихователя Почапської О.–М.Т. та  з прогнозом погоди ( настроєм дітей й працівників садочку) від вихователя Болюбаш І.Б. Родзинкою телепередачі була трансляція зі студії – групи «Човник», де діти старшої групи, перевтілившись у працівників садка, показали гумористичну виставу «Як проходять мої будні у садку». Вихованці груп дивували дорослих своїми  перевтіленнями, талантами, дзвінкими й радісними голосочками, майстерністю в танцях, декламуванням віршів, та неперевершеним дитячим артистизмом. Велика дружня садкова родина у цьому  навчальному році поповнилась  найменшими малюками. В цей день їх урочисто прийняли до сім’ї дошкільнят. Святковий телеміст був цікавим і насиченим різноманітною програмою: піснями, віршами, таночками, іграми, інсценівками та  флешмобом груп.  Вміло, разом з педагогами,  підготувала і  провела даний захід, музичний керівник Коропатніцька В.Ю. Завершилося святкування малюнком на асфальті «Садочок – затишок для всіх», де маленькі дошкільнята у своїх малюнках виразили свою подяку  за щиру турботу своїм наставникам, побажавши усім працівникам посмішок, здоров’я та наснаги.

      

     Щодень, щохвилини працівники закладів дошкільної освіти намагаються створити комфорт, і затишок дітям. Все це роблять добрі, щирі, люблячі дорослі, щоб малюки відчували себе щасливими і радісними, зростали здоровими, щирими та люблячими. Тож здоров’я Вам, щастя, ентузіазму, творчості і наснаги, дорогі дошкільники. Зі святом !!!

     


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень