A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Мандрівка Золочівщиною

Дата: 24.09.2019 14:15
Кількість переглядів: 94

На завершення свого перебування на Золочівщині делегація з Луганщини, яка прибула у Словітський НВК в рамках програми «Змінимо країну разом»,  мандрувала землею Маркіяна Шашкевича.

За сприяння відділу освіти Золочівської РДА друзі з Луганщини  відвідали перлину Західної України, музей-заповідник, включений до туристичного маршруту «Золота підкова Львівщини» - Золочівський замок.

Начальник відділу освіти В.З.Бартошик тепло зустрів гостей та подарував кожному нове видання альманаху «Русалка Дністровая».

Також побували в одному із найдавніших монастирських комплексів України, унікальному архітектурному ансамблі-пам'ятці - Свято-Успенській Унівській Лаврі Студійського уставу.

У с. Словіта гостей радо зустріла і гостинно відкрила двері Святовоздвиженського монастиря Сестер Василіянок сестра Романа. Після Молебеня до Пресвятої Богородиці, який відслужив о.Домінік, сестра Романа провела екскурсію монастирем.

Завдяки умілій організації скаутів Золочева (Т.Гардигура) були проведені цікаві розваги. Забави, інсценізації, співи, частування гарячим борщем та печеною картоплею доповнили посиденьки на «Галявнику дружби».

Зі словами подяки, привітаннями та щедрими подарунками звернулися до усіх присутніх директор Містківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Сватівського району Луганської області Н.І.Скляренко, директор Словітського НВК І-ІІІ ступенів Золочівського району Львівської області Л.А.Лемішка та настоятелька монастиря сестра Романа.

Прощальна ватра зігріла друзів та залишила незабутні спогади у серцях кожного.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до участі у реалізації освітнього проекту «Україна у нас єдина: одна від Заходу до Сходу» між Львівщиною та Луганщиною в рамках програми «Змінимо країну разом».

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень