A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

День захисника України у Новосілківській ЗОШ

Дата: 15.10.2020 14:13
Кількість переглядів: 86

     Унікальність нашої історії й нашого народу полягає в тому, що в козацтві виявився творчий і волелюбний дух наших предків. Тож напередодні цього чудового свята класні керівники Новосілківської ЗОШ І-ІІ ст. провели до Дня захисника України різноманітні заходи:

   

– Години спілкування: «Наша слава козацька не вмре, не загине!», бесіди: «Ми – нащадки козацької слави», які були спрямовані на виховання в учнів патріотизму, інтересу до вивчення історії свого народу, бажання стати нащадками славних лицарів – українських козаків;– Учні початкової школи готувалися до участі у виставці малюнків «Славні козаки»;

   

– Класні керівники підготували дітей до вікторини : «Легенди козацького краю». Учні демонстрували своє вміння у складанні пазлів , брали участь в різних конкурсах . Учні старших класів переглядати фільм "Пекельна хоругва або козацьке Різдво"

Проведення таких заходів допомагає дітям краще пізнати історію своєї країни, адже нашим сучасникам потрібно дбати про культурне і духовне відродження народу, потрібно навчитися пишатися тим, що ми – українці.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень