A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тиждень безпеки дорожнього руху у Плугівському НВК

Дата: 05.10.2020 14:11
Кількість переглядів: 104

З 28 вересня по 02 жовтня у Плугівському НВК І-ІІІ ступенів проходив Тиждень безпеки дорожнього руху «Увага! Діти на дорозі!», який проходив під керівництвом учителя основ здоров’я  Ярошевської С. Я. Основною метою Тижня є поліпшення якості освітньої роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя; пропаганди безпечної поведінки на дорозі, здійснення профілактичної роботи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Безліч заходів було заплановано та проведено, а відзначити хотілося б декілька наступних: урок «Подорож у країну безпечного пішохода», який було проведено для учнів 5 та 6 класів, учні 1-4 класів взяли участь у  конкурсі малюнків «Дорога – не місце для забав», у вікторині «Від порога – безпечна дорога» змагалися команди учнів 9 класу та школярі 7-11 класів розважили цікавими сценками про Правила дорожнього руху у конкурсі «Весело там, де безпечно», а ще години спілкування з класними керівниками, інструктажі та бесіди з безпеки дорожнього руху.

Тиждень завершився, а знання Правил дорожнього руху залишилися в дитячих головах. Сподіваємося, що вони застосовуватимуть їх щоденно, йдучи з дому до школи, та повертаючись до рідного порога.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень