A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Так, з метою кращого пізнання великодньої традиції по випіканню паски та спорідненості з традицією, якої дотримуються односельці, вихованці секції української літератури 15 квітня переглянули (www.google.com) відеоролик «Краса та сила традиції», зня

Дата: 17.04.2020 13:55
Кількість переглядів: 93

Актуальність навчальної програми секції літератури Золочівської МАН полягає у тому, що заняття з літературного краєзнавства розширюють і збагачують знання учнів про рідний край, формують інтерес до вивчення його літературного та історико-культурного надбання, допомагають пізнати красу мови під час вивчення усної народної творчості, розвивають творчі здібності школярів, дають можливість проявити себе дослідниками, прищеплюють любов до літератури рідного краю. 

            Так, з метою кращого пізнання великодньої традиції по випіканню паски та спорідненості з традицією, якої дотримуються односельці,  вихованці секції української літератури 15 квітня переглянули (www.google.com) відеоролик «Краса та сила традиції», знятий у Львівському музеї народної архітектури та побуту. 
            Учні осягнули, що краса та сила цієї традиції полягає у  поєднанні поколінь, адже паска –  хліб вічного життя, символ Воскресіння Христового.
            Над індивідуальною роботою «Великодня тематика в творчості поетів-земляків» працювали юні дослідники: Гайдар Оксана, Фірак Наталія та Здирко Ірина. Вони продовжили напрацювання над своїми науковими роботами «Імена на літературній карті Золочівщини», зосередивши увагу на те, що в творчості  митців – краян  чільне  місце посідає великодня тематика.

 
          
             Керівник секції
Марія Рибка

« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень