A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Тринадцятого квітня 2020 року з метою підготовки до участі в конкурсі «Первоцвіти просять захисту» вихованці гуртка «Юні журналісти» взяли участь в онлайн-занятті.

Дата: 17.04.2020 13:37
Кількість переглядів: 111

Тринадцятого квітня 2020  року з метою підготовки до участі в конкурсі «Первоцвіти просять захисту» вихованці гуртка «Юні журналісти» взяли участь в онлайн-занятті, під час якого дізналися багато цікавого про ранньоквітучі рослини. 

Тринадцятого квітня 2020  року з метою підготовки до участі в конкурсі «Первоцвіти просять захисту» вихованці гуртка «Юні журналісти» взяли участь в онлайн-занятті, під час якого дізналися багато цікавого про ранньоквітучі рослини,про важливість їх збереження та охорони від начальниці відділу еколого-освітньої роботи Національного природного парку «Північне поділля» Мирослави Єргуньової-Пилипчук. Діти з радістю складали вірш-сенкан, який закликає до охорони цих рослин, а також працювали з опитувальниками. Здобуті знання допоможуть гуртківцям привернути увагу до проблеми охорони ефемероїдів, їх відновлення шляхом вирощування на колекційних та присадибних ділянках. Щиро дякуємо п. Мирославі за цю цікаву, неймовірну та незабутню онлайн-зустріч!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень