A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Онлайн-мандрівка до місця аварії

Дата: 30.04.2020 13:18
Кількість переглядів: 106

Події цього дня стали однією з наймасштабніших трагедій для людства. Вибух, який зруйнував життя тисячам людей і утворив багатокілометрову зону відчуження, назавжди закарбувався в пам’яті не одного народу.    
  Чорнобильська катастрофа стала подією глобального значення, яка вплинула на долі мільйонів людей та екологічну ситуацію на величезних територіях ряду країн північної півкулі – України, Білорусі, Росії, Швеції, Польщі, Грузії, Німеччини, Туреччини, Франції, Великої Британії, США та ін.

            Як говорити про Чорнобильську аварію з учнями? Що являє собою Чорнобильська зона сьогодні й чому викликає такий інтерес? Як «олюднити» цю трагедію, пояснити доступно її масштаби та наслідки?
            Щоб розкрити цю тему керівник секції історії Золочівської МАН Л.Б. Саврас запропонувала вихованцям здійснили онлайн-мандрівку до місця аварії (за посиланням http://incognita.day.kiev.ua/naczionalnij-muzej-chornobil.html). Після перегляду учні поділились думками та враженнями, обговорили причини аварії, її наслідки для людства, а також  перспективи безпечного розвитку світової енергетики. 
            Це було пізнавально, цікаво, корисно.

« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень