A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Нагороджено переможців конкурсу малюнку «Вода – джерело життя»!

Дата: 25.03.2019 13:00
Кількість переглядів: 100

22 березня 2019 р. у Львівській обласній раді  відбулось нагородження переможців обласного конкурсу дитячого малюнку «Вода – джерело життя», який присвячений Всесвітньому дню водних ресурсів. Із 355 робіт, які надійшли на конкурс,  журі обрало 4 переможці, серед яких Ільчук Наталія (14 років) – вихованка  зразкового художнього колективу,  арт-гуртка «Палітра» (керівник - Гевко Галина) Золочівського ЦДЮТ.


Переможців привітав та нагородив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник: «Варто зазначити, що обрати кращі роботи було надзвичайно важко! Адже, всі малюнки діток по-своєму оригінальні і змістовні. Департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації висловлює щиру подяку талановитим діткам за активну участь, за роботи надзвичайно високої техніки виконання та за те, що небайдужі до довкілля! Сподіваюсь, що яскравий світ дитинства, любов та бережливе ставлення до природи житиме не тільки в ілюстраціях, а й у кожному серці».   

Ільчук Наталія була нагороджена Сертифікатом переможця та цінними подарунками. А також Руслан Гречаник  висловив щиру подяку керівнику Гевко Галині.

У цьому конкурсі юні художники у темі бережливого ставлення до навколишнього середовища та водних багатств природи рідного краю охопили та поєднали тваринний та рослинний світи, вплив людини на навколишнє середовище та показали важливість води для підтримання життя на нашій планеті. Дитячі роботи радують своєю оригінальністю і дивують глибиною вивчення теми.  



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень