A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Вихованці Золочівської СЮТ - чемпіони України!

Дата: 20.05.2019 12:51
Кількість переглядів: 85

З 08 по 14  травня 2019 року у  м. Дніпро проходили Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді (юніори) з ракетомодельного спорту та юних ракето моделістів (юнаки) (IVранг).

У змаганнях взяли участь представники 14-ти областей України. Львівщину представляли вихованці Золочівської станції юних техніків. Напротязі 6-ти днів учасники змагань показували свою майстерність у 7-ми  класах моделей.

Боротьба була запеклою, адже саме  господарі змагань були налаштовані на перемогу. В кінцевому підсумку маємо наступні результати.

В особистій першості Присяжний Ростислав зайняв 1 місце у класі моделей S-6-А та 2 місце у класі моделей S-1-А.  Миклюх Михайло зайняв 1 місце у класах моделей S-9-А та S-4-А. Бораковський Богдан зайняв 3 місце у класі моделей S-6-А та Задорожний Ігор зайняв 3 місце у класі моделей S-1-А.

У командній першості наші спортсмени посіли 1 місце у класах моделей S-4-А, S-6-А, S-9-А та 2 місце у класах моделей S-1-А та S7.

Результат змагань - команда Львівщини зайняла  1 місце і стала чемпіонами України з ракетомодельного спорту. Команду підготували керівники ракетомодельного гуртка Золочівської СЮТ- Карплюк Іван Степанович та майстер спорту України з ракетомодельного спорту  Карплюк Володимир Іванович.

Наступного року  Львівщина, як переможець змагань, на своїх теренах буде проводити  Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді  з ракетомодельного спорту та юних ракето моделістів .



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень