A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

ФАХІВЦІ З ТУРИЗМУ НПП "ПІВНІЧНЕ ПОДІЛЛЯ" ПРЕЗЕНТУВАЛИ ШКОЛЯРАМ ТУРИСТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ УСТАНОВИ

Дата: 22.11.2019 12:49
Кількість переглядів: 233

19 листопада 2019 року працівники відділу рекреації та туризму Національного природного парку "Північне Поділля" провели презентаційну зустріч із школярами ОЗ Сасівський НВК Золочівського району.


Під час зустрічі інтерпретатори природи природоохоронної установи розповіли школярам про історію заповідної справи в Україні та в Європі, акцентувавши увагу слухачів на такій історичній особистості як граф-природолюб, меценат наук ХІХ сторіччя Володимир Дідушицький. Адже саме він на своїх землях у 1886 році створив природоохоронний резерват "Пам'ятку Пеняцьку", чим і започаткував природоохоронну справу не лише в Україні, але й у Європі.
Також, використовуючи мультимедійну презентацію працівники відділу рекреації та туризму НПП "Північне Поділля" ознайомили шкільну молодь із туристичними маршрутами, що пролягають по заповідних територіях парку, та розповіли багато цікавого про природні та рукотворні об'єкти, що стрічаються на цих турмаршрутах.
На завершення заходу фахівці з туризму подарували школярам повнокольорові буклети з описами туристичних шляхів установи.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень