A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Олімпійський тиждень у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 02.10.2019 12:48
Кількість переглядів: 96

Дуже яскраво і насичено у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов олімпійський тиждень, присвячений Дню фізкультури та спорту, який провела вчитель фізичної культури Купин Н.І.

Розпочався він урочистою лінійкою. Учні з ведучими свята Зевсом та Фемідою вирушили у подорож до місця, де зародилися найвеличніші змагання – до Олімпії. Подорож виявилася цікавою і пізнавальною. Не менш цікавою на святі була вікторина «Олімпійські розумники».

Протягом тижня кожен день у школі розпочинався з веселої руханки, яку проводили учні 11 класу Турчин П., Гурський Р., Малькут М. Школярі з великим задоволенням виконували вправи під динамічну музику.

У рамках олімпійського тижня було проведено різноманітні змагання та конкурси. «Веселі старти», в яких команда 7 класу показала свою швидкість і спритність та здобула перемогу. Учні 9-11 класів демонстрували силу рук в змаганнях з армреслінгу, а переможцем у цьому виді спорту став Дзядик Р., учень 11 класу. Свою вправність зі скакалкою показали учні 5-11 класів, а посіли перші місця Татунчак С. (7 кл.) та Синиця М. (10 кл.). Практичним психологом Капітанець І.С. було поставлено рекорд школи і проведено майстер-клас зі стрибків на скакалці. У змаганнях із стрибків з місця серед 5-11 класів здобули перемогу Токар Ярослав (7 кл.) та Довгушко А. (11 кл.). Динамічно і захоплююче проходили поєдинки з настільного тенісу, в яких переможцем став Дупелич Н. учень 11 класу. Цікаво пройшли і змагання з баскетболу серед учнів 8-11 класів і товариська зустріч з мінні-футболу серед учнів 9-11 класів, в яких перемогу здобула команда 11 класу. Для учнів початкової школи був проведений конкурс малюнків на тему «Спорт у моєму житті».

З гарним настроєм та великим задоволенням закінчився олімпійський тиждень. Усі переможці та призери змагань отримали почесні грамоти.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень