A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Заняття «Мандрівка в країну емоцій» у Ремезівцівському НВК

Дата: 14.03.2019 12:45
Кількість переглядів: 95

Дошкільне виховання – особливий період в житті дитини, коли розвиваються загальні здібності, необхідні кожній людині в будь-якому виді діяльності. Емоції відіграють важливу роль, проявляючись у поведінці, вони інформують дорослого про те, що дитині подобається, що дратує. В міру того, як дитина росте, її емоційний світ стає різноманітнішим і багатшим.


Зараз діти стали менш чутливими до почуттів інших, вони не завжди можуть зрозуміти їх, не можуть висловити й усвідомити свій внутрішній стан і свій настрій, і часто виявляють його в різкій формі, звідси і виникають труднощі в стосунках з однолітками та дорослими. Тому з метою розвитку емоційної сфери дошкільників практичний психолог Ремезівцівського НВК провела заняття «Мандрівка в країну емоцій».

На занятті діти закріпили вміння впізнавати та виражати емоції (радості, суму, злості, страху), формували позитивне ставлення до оточуючих, створювали комфортний психологічний клімат в групі, бадьорий радісний настрій та вправлялися в умінні підтримати бесіду, брали участь в колективній розмові.

Розвивальне заняття проходило у формі гри, тому зацікавило дошкільників. Вони були уважними та активними.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень