A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Цікава подорож барвистими стежками... Перші враження...

Дата: 11.03.2019 12:44
Кількість переглядів: 90

Заставненський НВК гостинно зустрів у своїх стінах маленьких друзів – майбутніх першокласників та їхніх батьків.

Перша зустріч, на яку дітлахи йшли ще трішки побоюючись, стала для них впевненим стартом у НУШ, адже з приходом дитини до школи  розпочинається новий етап у її житті з новими обов’язками  та в новому оточенні.

Для дошкільнят креативні четвертокласники з вчителем Колтун Л.В.  підготували невеличкий спектакль, створили веселкову атмосферу свята та заклали перші цеглиночки дружніх відносин для народження нової шкільної родини.  

На діток чекало багато сюрпризів. Вперше давали інтерв'ю «журналісту» для запису репортажу у передачу «Малята-дошкільнята», випробували себе в ролі художників–дизайнерів  і створили гарну, кольорововесняну, квітучу галявинку, на якій вони стали квіточками, а працьовитими бджілками–їхні батьки та вчителі… Проте, яка ж галявина без яскравих метеликів?.. Швидкі четвертокласники-метелики «прилетіли» на імпровізовану весняну галявинку, «зіткали килимок» побажань-кольорів та запросили гостей у ще маловідому країну НУШ.

Неймовірна вдячність музичному керівнику Савчинській Н.С. за те, що чарівною музикою додала святу чуттєвості, гармонії та урочистості.

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень