A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Подорож країною Мультиків

Дата: 24.10.2019 12:41
Кількість переглядів: 114

22 жовтня 2019 року  до  бібліотеки  Золочівського  ОЗЗСО  І-ІІІ  ст.  №2 ім. М. Шашкевича  завітали   учні  1-Г  класу  разом  із  класним  керівником  С. М. Василишин на бібліотечний урок «Подорож країною Мультиків».

Увесь світ 28 жовтня святкує День мультика, бо саме в цей день у далекому 1892-му році винахідник Еміль Рейно продемонстрував у Парижі першу графічну стрічку. І маленькі школярики також вирішили помандрувати у казково-анімаційну подорож.

На першокласників чекала книжкова виставка казок, котрі стали основою найрізноманітніших мультиків. Коротенька історична довідка про розвиток мультиплікації перенесла учнів у дуже далеке минуле та ще й познайомила з різними анімаційними техніками, за допомогою яких у різні часи аніматори створювали мультфільми.

Окрасою уроку була пісня «Мультики-мультяшки» О. Осадчука у виконанні дитячого ансамблю «Пилипко». Не обійшлося, звісно ж, без самих мультиків. Діти з задоволенням переглянули мультики «Як Петрик П’яточкин слоників рахував» і «Дівчинка, котра наступила на хліб».

Школярі активно долучилися до гри «Відгадай мультик», після якої отримали маленькі сувеніри на згадку.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень