A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Вода для всіх

Дата: 25.03.2019 12:39
Кількість переглядів: 245

22 березня 2019 року у Заставненському НВК відзначали Всесвітній день води. Цьогорічна тематика «Вода для всіх» є можливістю нагадати, що вода – найголовніша, найважливіша рідина, тому відіграє надзвичайну роль на Землі. Природа, її краса і велич залишаються нашим головним скарбом, нашою святинею, якій непідвладні час, мода…

Свідоме і дбайливе ставлення кожної людини до природи можливе тільки при наявності екологічної культури, глибоких екологічних знань, які закладаються з дитинства. 

Відомий факт, що придатної для вживання води на поверхні Землі тільки 1%!

Розмаїття пізнавальних заходів закликало дітей до збереження водних ресурсів. Саме тому учні 6 класу, вивчаючи тему «Гідросфера» на уроках географії, збагатили свої знання і стали активними учасниками географічного турніру «Вода – це вічний рух і життя».

Учні 4 класу із класним керівником побували біля місцевих водойм. Спілкуючись з природою, маленькі школярі пообіцяли собі не забруднювати її,  розчищати джерела, які дають початок могутнім рікам.

Казковий «блакитний» день запросив першокласників на ранкову зустріч «Добридень, Краплинко!» помандрувати  стежиною мрійливої Крапельки, з якої починається життя на Землі. Про  важливе значення води діти написали на блакитних кульках, котрі розвеселили сумну Хмаринку у класному куточку.

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень