A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

У філії ОЗ Сасівський НВК Верхобузька ЗОШ I-II ст.пройшла акція «Подаруй пташині дім»

Дата: 28.02.2020 12:35
Кількість переглядів: 75

У скрутний, зимовий час птахи знаходять собі друзів серед дітей і дорослих. У філії ОЗ Сасівський НВК Верхобузька   ЗОШ  I-II ст.пройшла акція «Подаруй пташині дім».

Чи всі ми дбаємо про довкілля? Людина інколи забуває, що вона є лише часточкою природи, із законами й силами якої необхідно рахуватися. Очам подобається бачити все красиве, зелене, живе. Як чарує різнобарвна палітра кольорів, які переливаються спектрами, так зачаровує і різноманіття звуків у навколишньому світі: спів жайворонка й тьохкання солов’я. Пташиним співом ми насолоджуємось не лише влітку, а й у зимовий період, адже велика кількість птахів залишається зимувати у нашій місцевості. Звичайно, їм доводиться взимку нелегко, бо важко знайти корм і сховатись від пронизливих морозних вітрів. Ми, люди, повинні допомагати друзям нашим – пташкам.

            Тому в такий скрутний час птахи знаходять собі друзів серед дітей і дорослих. У філії ОЗ Сасівський НВК Верхобузька   ЗОШ  I-II ст.пройшла акція «Подаруй пташині дім».

       Учні школи розвішували  годівнички, шпаківні, роздавали корм зимуючим птахам, малювали малюнки. Особливою активністю відзначилися молодші школярі, які підготували навчальний проект «Пташина їдальня». Всі учні школи  дізналися багато  цікавого про птахів та зрозуміли , що  найголовніше сьогоднішнє надбання – розуміння того, що птахи – дійсно, наші найвідданіші друзі, і наше завдання – їх охороняти і доглядати.    


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень