A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Вихованці молодшої групи «Калинка» ДНЗ № 7 «Веселка» залюбки практикують такі заняття у «тристоронній» групі- вихователь –батьки-діти, за ініціативи вихователя- методиста Гупаловської М.М..

Дата: 14.04.2020 12:35
Кількість переглядів: 107

Вихованці молодшої групи «Калинка» ДНЗ № 7 «Веселка» залюбки практикують дистанційні  заняття у «тристоронній» групі: вихователь – батьки - діти, за ініціативи вихователя- методиста Гупаловської М.М. . 

Дистанційні заняття в умовах карантину  є справді новизною для специфіки роботи дошкілля, адже окрім виховної і навчальної роботи, вихователь бере на себе роль « бебісітера»- дуже розповсюджений термін у європейській практиці дошкільних навчальних закладів. Насправді така практика поєднує гру, танці, співи, малювання, ліпку по різні боки екрану чи у мережах соціального зв’язку. 

Вихованці молодшої групи «Калинка» ДНЗ № 7 «Веселка» залюбки практикують такі заняття у «тристоронній» групі- вихователь –батьки-діти, за ініціативи вихователя- методиста Гупаловської М.М..

Батьки і дітки отримують щоденні квест- завдання і діляться результатами у вигляді фото, відео і звичайно ж міжособистісного зв’язку у мережі (дзвінки та відеодзвінки).

Дана методика є насправді дуже важливою саме для роботи з дітьми молодшої групи ,адже дозволяє дитині впевнитися  у  своїй безпеці та значущості її звичних дій (гра, малюнок, перегляд пізнавальних мультиків) перед безумовними авторитетами батьками та вихователем у такий незвичний для малечі розпорядок життя.

Батьки за  допомогою підказок вихователя, також навчаються правильно використовувати гру з дитиною тими ж підручними матеріалами та іграшками, що зазвичай є вдома, вивчаючи кольори, форми, величину і навіть вибирати «правильні» пізнавальні мультфільми для спільного перегляду.

Та найбільшою запорукою успіху, звичайно є збереження довірливих, приналежних, тісних та дружніх зв’язків між  «маленькою командою»,- молодшою групою «Калинка» ДНЗ №7,що надзвичайно важливо в цей психологічно, морально та фізично важкий час для нас усіх.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень