A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Свято Всеукраїнського дня бібліотек у Скварявській ЗОШ І-ІІІ ст.

Дата: 02.10.2019 12:30
Кількість переглядів: 102

30 вересня 2019 року у стінах Скварявської ЗОШ І-ІІІ ст. відзначили Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.

Для наймолодших школярів бібліотекар школи Капітанець І.С. організувала захоплюючу мандрівку «Книжковим містом». Учні разом з бібліотекарем пройшлися «вуличками книжкового міста», побували в «будиночках» Т. Г. Шевченка, І. Франка, Л. Українки, О. Гончара, В. Шекспіра, М. Гоголя та інших видатних письменників, завітали в «район» підручників, газет, словничків та енциклопедій, відвідали вчительський «магазинчик». Першокласники дізналися правила користування книгою, ознайомилися із обов’язками читача. Також усі разом спробували створити книжкові закладки у формі «смайликів». На завершення зустрічі, шкільний бібліотекар вручила кожному школяреві «Диплом юного читача», подякувала за плідну співпрацю та чарівну мандрівку книжковим містом.

Для учнів 9-11 класів був проведений бібліотечний урок на тему «Найбільші бібліотеки світу». Під час заходу школярі дізналися історію святкування Всеукраїнського дня бібліотек, створення першої бібліотеки на території України та поринули в світ надзвичайної краси, вишуканої архітектури найбільших та найстаріших бібліотек світу. Також з учнями була проведена пізнавальна вікторина, метою якої було закріплення отриманих знань під час проведеного заходу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень