A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Година вшанування «Без права на забуття: Афганістан»

Дата: 18.02.2020 12:29
Кількість переглядів: 93

14 лютого 2020 року  з нагоди 31 річниці виведення з Афганістану радянських військ, у Словітському НВК І-ІІІ ступенів було проведено годину вшанування «Без права на забуття: Афганістан».

Учні школи слухали розповідь про воїнів-інтернаціоналістів, які виконували свій інтернаціональний обов’язок в Афганістані.

Метою заходу було нагадати учням про історичні події афганської війни; виховувати повагу і шану до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічних сторінок нашої історії; через поезію і пісню донести до їхніх сердець основну думку: війна - це безумство, це невиправдана жорстокість проти людства. Хвилиною мовчання учні та вчителі вшанували пам'ять про загиблих на тій жорстокій війні.

Учні пом’янули молитвою та хвилиною мовчання випускників Словітської школи: загиблого в Афганістані Мурунова Сергія із с.Якторів; немає в живих і жителя с.Словіта Токара Ігоря. Побажали здоров’я жителю Словіти Гнатіву Миколі, який розповів учням про військові дії в Афганістані. Про це повинен знати кожен, про це повинні пам’ятати всі.

Летять, вiдлiтають у вічність роки… Роки, скільки б їх не минуло, не зітруть у народній пам’ятi імена воїнiв-афганцiв. Пам’ятайте  ветеранів, виявляйте розуміння до тих, хто пройшов через війну,  і для кого вона триває й досі. У спогадах, снах, думках...

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень