A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Їх назвали НЕБЕСНОЮ СОТНЕЮ – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інституцькій. Гинули за честь, за волю, за право бути українцем.

Дата: 25.02.2020 12:28
Кількість переглядів: 113

З метою вшанувати, згадати та взяти хороший приклад патріотизму, відданості пожертви за правду, справедливості та краще майбутнє школярі Червоненської ЗОШ І-ІІІ ст. стали активними учасниками патріотичних заходів.

 

Їх назвали НЕБЕСНОЮ СОТНЕЮ – українців, які загинули в Києві на Майдані, вулицях Грушевського та Інституцькій. Гинули за честь, за волю, за право бути українцем.

З метою вшанувати, згадати та взяти хороший приклад патріотизму, відданості пожертви за правду, справедливості та краще майбутнє школярі Червоненської ЗОШ І-ІІІ ст. стали активними учасниками таких заходів:

  •  5,6,8 класи віддали шану героям Небесної Сотні разом із дирекцією школи, учителями,  працівниками Червоненського Нродного Дому та сільської бібліотеки, запаливши лампадки, згадавши полеглих хвилиною мовчання.
  •  7,8,9 класи переглянули фільм – реквієм « Небесна Сотня у вирій полетіла».

 Гадаю, що кожен свідомий громадянин України мусить пам’ятати шляхетний вчинок Героїв Майдану. Адже вони віддали свої життя за краще майбутнє і нашу єдину  Батьківщину.

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень