A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Золочівського району Львівської області

Урок мужності в ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ступенів

Дата: 17.02.2020 12:21
Кількість переглядів: 82

Минають дні, ідуть роки.
Життя  листки перегортає. 
А  біль Афгану – навіки, 
В душі чомусь не замовкає. 
З метою розширення  знань учнів про історичні події афганської війни; виховання поваги і шани до воїнів-інтернаціоналістів, до трагічної сторінки нашої історії в ОЗ Глинянська ЗОШ І-ІІІ ступенів 14 лютого 2020 року було проведено урок мужності, на якому були присутні воїни-афганці Золочівського району. Зі сльозами на очах суворі чоловіки подякували дітям за увагу та піклування.

Учні 10 -х класів розповідали про  причини тієї війни, про труднощі військових дій у чужій країні, про тривогу та трагедію сімей воїнів,  учасник бойових дій в Афганістані  Жукровський Іван Степанович  розповів учням  про тяжку, страшну і безжальну війну. Згадали про односельчан, що служили в Афганістані, вшанували  хвилиною мовчання полеглх воїнів-афганців, взяли участь у панахиді на могилі загиблого в Афганістані Василя Мотуза.

Афганська війна  потребує  глибокого  осмислення.   Немає такого комп’ютера, щоб водночас здобути всі її уроки, політичні й військові, які необхідні для долі суспільства. Тому нехай пам’ять пророкує:   що було?  як було?  і чи правильно було? А для тих, хто воював в Афганістані, вона назавжди залишиться обпаленою юністю і спогадом про справжню чоловічу дружбу.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень